Zato jer klijentu pristupamo individualno, njihovi poslovni modeli su inovativni, a rezultati nadmašuju konkurenciju. Dobar smo tehnološki partner za ozbiljno poslovanje i ne bojimo se izazova, ali vaše uspješno poslovanje najbolja nam je nagrada.

Korporativne web stranice

Lijepo, funkcionalno i tehnički napredno: kad angažirate WEM, dobivate sve to. Nema ‘ali’. Od 2000. godine otkako poslujemo, na web smo stavili nekoliko stotina web stranica za klijente koji odlučuju i svoje nove web projekte povjeriti nama.

 • prilagođeno mobilnim uređajima (responsive)
 • moderan web dizajn koji će vaši kupci hvaliti
 • savjetovanje uključeno u cijenu razvoja projekta
 • podrška nakon puštanja weba u promet

Intranet i ekstranet rješenja

Interna komunikacija među zaposlenicima otežana je i usporena kad zaposlenici rade na daljinu, na terenu ili u uredima u drugim gradovima ili državama.

Komunikaciju možete unaprijediti i ubrzati pomoću intranet/ekstranet rješenja koja zaposlenicima omogućuju da važne informacije pronađu lijepo strukturirane i prezentirane na jednom središnjem mjestu.

Evo primjera nekih intranet/ekstranet rješenja:

 • Napredna digitalna oglasna ploča
 • Imenik svih zaposlenih
 • Centralno rezerviranje soba za sastanke
 • Gableci: zajednički pregled jelovnika i narudžba
WI-FI portali

WI-FI portali

Trebate WIFI ili captive portal ako gostima na specifičnoj lokaciji želite ponuditi personalizirani sadržaj s dodanom vrijednošću.

Primjerice, turističko-ugostiteljske tvrtke poput hotela, kampova i organizatora velikih koncerata kreiraju brendirane Wi-Fi portale da bi gostima ponudili sve informacije o vlastitim proizvodima i uslugama, ali i prezentirali ponudu drugih partnerskih tvrtki.

Ako u Wi-Fi portal ugradite i oglase vaših poslovnih partnera, vratit ćete i investiciju u kvalitetnu Wi-Fi mrežu, i još ćete dodatno zaraditi. Pomoći ćemo vam razviti Wi-Fi portal po mjeri specifičan za vašu branšu.

Reference:

 • ZABA
 • D-Resort Šibenik
 • D-Marin Mandalina

Support

Prvoklasna savjetodavna podrška

Kako zajedno kroz godine rastemo, tako i razinu podrške prilagođujemo ne samo vašim zahtjevima, nego i vašem potencijalu za digitalnu transformaciju i poslovanje. Ponekad će vaša, a ponekad naša ideja rezultirati novom značajkom s kojom ćete rasturiti online.

Bitno je znati da imate partnera na duge staze koji računa na vas

Nakon što se vaše web rješenje počne koristiti u produkciji, na raspolaganju vam stoji i naša prvoklasna podrška. U stanju smo brzo analizirati i otkloniti prijavljene probleme, jer vam podršku pružaju isti stručnjaci koji su razvijali vaše rješenje.

 • Dobit ćete najbolje od modernih agilnih procesa: razvijamo u skladu sa Scrumom, a podržavamo vas u skladu s Kanbanom
 • Isporučit ćemo vam maksimalnu poslovnu vrijednost u okviru budžeta i vremena koje nam stavite na raspolaganje
 • Kontinuirano ćete imati transparentan uvid u stvarno stanje vašeg projekta
 • Moći ćete planirati ostvarenje vaših ciljeva na temelju naših pouzdanih i redovitih isporuka koje zadovoljavaju standarde kvalitete unaprijed dogovorene s vama
 • Brzo ćemo se prilagođavati promjenama zahtjeva s ciljem da vaš projekt u konačnici rezultira najpovoljnijim poslovnim rezultatima
 • Integrirani alati i visoki stupanj automatizacije razvojnog procesa pospješuje učinkovitost našeg rada na vašim projektima

EasyEdit CMS kao temelj

EasyEdit CMS (Content Management System) naš je vlastiti softverski produkt s kojim ćete samostalno upravljati sadržajem vaših web stranica. Temelj je svakog web rješenja koje nudimo, razvijen pomoću dokazanih Microsoftovih tehnologija. Razvijamo ga, unaprjeđujemo i prilagođujemo potrebama klijenata još od 2008. godine.

Zatvoreni kod = stabilnost

Popularni open source CMS-ovi poput WordPressa imaju i mane, a jedna od najvećih je da su na stalnoj meti hakera. Znamo da vam je važno da vaš web bude stabilan i osiguran od napada. Zato smo svjesno odlučili zasnovati EasyEdit CMS na zatvorenom kodu i razvijati ga u kontroliranim uvjetima.

EasyEdit CMS kao temelj

Kako radimo (SCRUM)

Svaki je klijent jedinstven. Zato jer klijentu pristupamo individualno, u ponudi nemamo jeftina copy&paste rješenja, nego isključivo rješenja prilagođena vašim kupcima, vašoj trenutnoj situaciji, vašoj branši i specifičnom ustroju vašeg tima.

Tehničku izvrsnost crpimo iz Scruma

Scrum je moderan okvir (framework) za razvoj softvera na agilan način. Razvojni timovi koji prakticiraju Scrum isporučuju poslovni softver koji je stabilniji, s manje bugova i gotov u kraćem roku.

Moderni procesi i automatizacija za vaš web

U skladu sa svjetskim trendovima i praksama za organizaciju rada, na vašim projektima primjenjujemo agilni pristup. To znači da ćemo tijekom projekta usko surađivati, često vam davati nove funkcionalnosti na uvid i prilagođavati daljnje korake temeljem vaših povratnih informacija. U svakom trenutku ćemo raditi na onim funkcionalnostima koje u datom trenutku imaju za vas najveću vrijednost, bilo da se ona ostvaruje kroz pravovremeni izlazak na tržište, ciljanu web marketinšku kampanju ili XY.

Kvalitetu izrade i potpunost zadovoljavanja vaših zahtjeva stavljamo na prvo mjesto

Takav pristup je moguć zbog našeg dobro definiranog poslovnog procesa, prema kojem kontinuirano radimo u kratkim ciklusima od nekoliko tjedana. Na početku svakog ciklusa zajedno planiramo što ćemo raditi, zatim fokusirano radimo na malim jedinicama posla uz temeljito testiranje, tako da smo vam na kraju svakog ciklusa u stanju isporučiti dodatnu, novu i zaokruženu funkcionalnu cjelinu. Uslijed ovakvog načina rada možemo brzo reagirati na promjene, jer se u svakom ciklusu možemo prilagoditi vašim novonastalim potrebama i poslovnim prioritetima.

Na razvoju vaših projekata radi naš Scrum certificirani razvojni tim sačinjen od profesionalca iz područja analize, dizajna, razvoja, testiranja i isporuke modernih web baziranih rješenja. Oni se kontinuirano educiraju na polju agilnih i DevOps procesa, alata i tehničkih praksi. U radu koriste napredne integriranje alate koji ih podržavaju u svim fazama razvojnog ciklusa što pospješuje njihovu učinkovitosti i pridonosi visokom stupnju timske kolaboracije i komunikacije.

Scrum našim programerima omogućuje da eliminiraju poznate rizike razvoja softvera, a vama kreira softver koji postaje novi izvor tržišne prednosti.

Pročitajte kako Scrum kreira izvrstan softver

vrh stranice