WEB Marketing d.o.o. zagrebačka je tvrtka koja razvija web i e-commerce rješenja više od 20 godina. Klijenti su nam tvrtke iz turizma, trgovine, financija i automobilske industrije koje žele ozbiljno poslovati i trgovati online.

U biznisu weba od 2000. godine

Razvijamo agilno

1 Scrum tim.
4 poslovna analitičara.
7+ razvojnih inženjera.


Razvijamo po mjeri

Klijentu pristupamo individualno, koristeći Scrum i naše vlastito softversko rješenje EasyEdit CMS koje na Microsoftovim tehnologijama razvijamo od 2008. godine.

U ponudi nemamo jeftina copy&paste rješenja, nego isključivo rješenja prilagođena vašim kupcima, vašoj trenutnoj situaciji, vašoj branši i specifičnom ustroju vašeg tima.

Trenutno
16
zaposlenih
Više od
20
godina iskustva
Točno
27
nagrada
Više od
250
klijenata
Više od
500
projekata

Tehnologije koje koristimo

Specijalizirani smo za razvoj web rješenja koristeći Microsoftove tehnologije koje nam daju odriješene ruke za razvoj kompleksnih web rješenja po mjeri.

HTML5

HTML5

Angular

Angular

Azure DevOps

Azure DevOps

TypeScript

TypeScript

JavaScript

JavaScript

Visual Studio

Visual Studio

Kompetencije koje smo stekli

Agile / Scrum / Microsoft

Naših prvih 20 godina

timeline-eclipse
2020

Scrum certifikacija

WEB Marketing od sada je Scrum Certified tim, čime osvajamo dodatne kompetencije u razvoju naprednog poslovnog softvera po mjeri.
2016

Počinjemo nuditi razvoj custom web aplikacija

Kako rastu potrebe klijenata, tako rastemo i mi. Sljedeći logičan korak bio je razvoj kompleksnog poslovnog softvera po mjeri.
2015

Prva investicija uz pomoć sredstava EU

2015. dobivamo 296.116,68 kn za projekt „Uvođenje suvremenih IKT alata u poslovanje WEB Marketinga“.
2012

Postajemo Microsoft Silver Partner

Stječemo znanja i vještine kojima tvrtka Microsoft potvrđuje naše kompetencije u radu s Microsoftovim alatima kao što su Azure DevOps.
2010

Vlastita hosting infrastruktura

Ništa ne prepuštamo prosječnosti, pa ni web hosting. Zato od 2010. sve klijentske webove smještamo na serverima koji su 100% pod našom kontrolom.
2009

EasyEdit CMS v 1.0

2008. počinjemo razvoj našeg vlastitog softverskog rješenja za samostalno upravljanje sadržajem, a 2009. lansiramo njegovu prvu verziju i prvi klijentski web temeljen na EasyEdit CMS-u (bila je to Turistička agencija Da, da, da).
2008

Microsoft i Google partnerstvo

Ove godine po prvi put postajemo partneri tvrtki Microsoft i Google te stječemo kompetencije za razvoj web rješenja s njihovim alatima i tehnologijama.
2005

Prva stručna nagrada: VIDI TOP 100

U kategoriji Mediji i novosti, najboljim u kategoriji proglašen je v 1.0 web našeg klijenta Palete kreativni team na adresi www.paletedesign.hr.
2001

Naš prvi web je online, a i prvi prihodi su tu

Izrađujemo naš prvi web s kompletnom prezentacijom usluga. Želite ga vidjeti? Zavirite na web.archive.org. Divota :) Iste godine lansiramo i prve webove za klijente.
2000

Početak poslovanja

Osnivamo WEB Marketing kao udrugu kojoj je prva ideja bila kreiratiipretraživi imenik i katalog poslovnih subjekata. Ta ideja nije zaživjela, ali je ostvarena druga ideja razvoja web stranica za klijente.

Volimo i podupiremo poduzetništvo

Angažirani smo članovi i aktivni podupiratelji ključnih hrvatskih organizacija koje dijele naše vrijednosti i interese, a to je ekonomski rast kroz napredak poduzetništva.

HUP

HUP

Hrvatska udruga poslodavaca

CISEx

CISEx

Udruga nezavisnih izvoznika softvera

UGP

UGP

Udruga Glas poduzetnika

HGK IT

HGK IT

Udruženje za informacijske tehnologije

Budućnost NIJE neizvjesna.

Budućnost je 100% digitalna.


Preferiramo raditi na izazovnim projektima koji proširuju našu zonu komfora.

Kakav to projekt planirate staviti na web?

Predstavite nam vašu ideju i idemo pričati o tome što je sve moguće.

vrh stranice